Kék hírek

2008.02.15. 15:10

Brutális gyilkosság: uzsora miatt mészárolták le a zenészt

Mint arról a szoljon.hu korábban beszámolt, brutális körülmények között meggyilkolták a jászfelsőszentgyörgyi Roulett együttes gitárosát.

Illés Anita

A gyilkosságot követően megkerestük a zenekar baráti körének tagjait, akik elmesélték, hogy a gyilkosság estéjén együtt billiárdoztak egy helyi kocsmában. Majd este hét és nyolc óra között a fiatalember elment a szórakozóhelyről és azt mondta hamarosan visszajön. Senki nem tudta, hogy barátjuk hirtelen miért távozott a kocsmából. Az ismerősei másnap reggel hallották, hogy a zenész gépkocsija Jászfelsőszentgyörgy és Szentlőrinckáta közötti határban áll, s amikorra odaértek, akkor már helyszíneltek a rendőrök. A férfit meggyilkolva, a tóalmási olajkút környékén találta meg egy ismeretlen bejelentő.

Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrfőkaptiányság sajtórefernse elmondta, a J. Z. nevű elkövető kölcsönt vett fel a sértettől, aki a kölcsönt többszörösen követelte vissza tőle. Jászfelsőszentgyörgy határában találkoztak, hogy az elkövető megadja a sértettnek a pénzt. A találkozón J. Z. megölte a harminchároméves jászfelsőszentgyörgyi férfit, majd a holttestet Tóalmásra vitte. Időközben az elkövető bepánikolt, öngyilkosságot próbált meg elkövetni, sósavat ivott és feladta magát a rendőrségen. A rendőrség jelenleg nyomoz az emberölés részleteinek felderítésében.

Ahogy kezdődött:

Egy olajkút mellett találták meg a meggyilkolt zenészt

Információink szerint hétfőn este brutális körülmények között meggyilkolták a jászfelsőszentgyörgyi Roulett együttes gitárosát. Megkerestük az együttes baráti körének tagjait, akik elmesélték, hogy hétfőn este együtt billiárdoztak egy helyi kocsmában.

Információink szerint hétfőn este brutális körülmények között meggyilkolták a jászfelsőszentgyörgyi Roulett együttes gitárosát. Megkerestük az együttes baráti körének tagjait, akik elmesélték, hogy hétfőn este együtt billiárdoztak egy helyi kocsmában. Majd hét és nyolc óra között a fiatalember szó nélkül elment a szórakozóhelyről és azt mondta hamarosan visszajön. Az ismerősei másnap reggel hallották, hogy a zenész gépkocsija Jászfelsőszentgyörgy és Szentlőrinckáta közötti határban áll, s amikorra odaértek, akkor már helyszíneltek a rendőrök. A férfit meggyilkolva a tóalmási olajkút környékén találta meg egy ismeretlen bejelentő. Az ügyben megkerestük a pest megyei rendőrkapitányság sajtóreferenést, aki arról tájékoztatott, hogy jelenleg vizsgálják a gyilkosság körülményeit és a nyomozás előremenetele érdekében bővebb információt csak később tudnak adni.

Információink szerint hétfőn este brutális körülmények között meggyilkolták a jászfelsőszentgyörgyi Roulett együttes gitárosát. Megkerestük az együttes baráti körének tagjait, akik elmesélték, hogy hétfőn este együtt billiárdoztak egy helyi kocsmában. Majd hét és nyolc óra között a fiatalember szó nélkül elment a szórakozóhelyről és azt mondta hamarosan visszajön. Az ismerősei másnap reggel hallották, hogy a zenész gépkocsija Jászfelsőszentgyörgy és Szentlőrinckáta közötti határban áll, s amikorra odaértek, akkor már helyszíneltek a rendőrök. A férfit meggyilkolva a tóalmási olajkút környékén találta meg egy ismeretlen bejelentő. Az ügyben megkerestük a pest megyei rendőrkapitányság sajtóreferenést, aki arról tájékoztatott, hogy jelenleg vizsgálják a gyilkosság körülményeit és a nyomozás előremenetele érdekében bővebb információt csak később tudnak adni. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!