Kék hírek

2008.02.10. 17:20

Dulakodó rendőrök Debrecenben

Csoportos garázdaság miatt négy rendőr szolgálati viszonyának megszüntetését kezdeményezte Debrecen rendőrkapitánya - közölte az MTI-vel vasárnap Juhászné Kiss Katalin rendőr százados.

forrás: MTI

A debreceni rendőrkapitányság hivatalvezetőjének tájékoztatása szerint február 8-ról 9-re virradó éjszaka négy, a debreceni rendőrkapitányság állományába tartozó, szolgálaton kívüli járőr szórakozott egy debreceni belvárosi szórakozóhelyen.
A négy rendőr 0 óra 30 perc körül hazafelé indult, amikor a Piac utcán szóváltásba keveredett egy nőismerőse társaságában lévő 36 éves bagaméri férfival.

A férfi a szóváltás során megütötte az egyik szolgálaton kívüli járőrt, majd a helyszínről elfutott. A négy rendőr a menekülő férfit utolérte, majd - a hivatalvezető tájékoztatása szerint - rendőrhöz méltatlan módon bántalmazta.
A Debreceni Városi Rendőrkapitányság vezetője azonnali hatállyal kezdeményezte a csoportos garázdaság bűncselekmény elkövetésével gyanúsított rendőrök szolgálati viszonyának megszüntetését - közölte az MTI-vel Juhászné Kiss Katalin.

forrás: MTI -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!