Kék hírek

2008.02.06. 16:27

Egy olajkút mellett találták meg a meggyilkolt zenészt

Információink szerint hétfőn este brutális körülmények között meggyilkolták a jászfelsőszentgyörgyi Roulett együttes gitárosát. Megkerestük az együttes baráti körének tagjait, akik elmesélték, hogy hétfőn este együtt billiárdoztak egy helyi kocsmában.

SZOLJON

Információink szerint hétfőn este brutális körülmények között meggyilkolták a jászfelsőszentgyörgyi Roulett együttes gitárosát. Megkerestük az együttes baráti körének tagjait, akik elmesélték, hogy hétfőn este együtt billiárdoztak egy helyi kocsmában. Majd hét és nyolc óra között a fiatalember szó nélkül elment a szórakozóhelyről és azt mondta hamarosan visszajön. Az ismerősei másnap reggel hallották, hogy a zenész gépkocsija Jászfelsőszentgyörgy és Szentlőrinckáta közötti határban áll, s amikorra odaértek, akkor már helyszíneltek a rendőrök. A férfit meggyilkolva a tóalmási olajkút környékén találta meg egy ismeretlen bejelentő. Az ügyben megkerestük a pest megyei rendőrkapitányság sajtóreferenést, aki arról tájékoztatott, hogy jelenleg vizsgálják a gyilkosság körülményeit és a nyomozás előremenetele érdekében bővebb információt csak később tudnak adni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!