Kék hírek

2008.02.22. 14:17

Keresi a rendőrség a balesetet okozó kamionsofőrt

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közlekedési baleset ügyében és kéri tanúk jelentkezését. A rendőrségi felhívás:

Rendőrség

2008. február 21-én (csütörtök) 14 óra 10 perckor ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú nyerges vontatóval Szolnok külterületén a 4. számú főúton Debrecen irányából Budapest irányába haladt. Haladása során a 4. számú főút 102-103 km szelvényében ismeretlen ok miatt áttért a haladási irányát tekintve bal oldali forgalmi sávba, ahol a jármű bal oldali külső visszapillantó tükrével nekiütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Mercedes típusú tehergépkocsi külső visszapillantó tükrének, mely az ütközés következtében betörte a bal oldali fülke ajtó üvegét, ami letört és neki csapódott a fenti útszakaszon haladó VW Golf típusú személygépkocsi bal első részének.

A nyerges vontató vezetője a helyszínről megállás nélkül eltávozott.

A rendőrség kéri az ismeretlen nyerges vontató vezetőjét, jelentkezzen a baleset körülményeinek tisztázása érdekében, és várja azon személyek jelentkezését is, akik az eseményről bármilyen érdemi információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy telefonon az 56/501-600/18-84-es melléken, illetve a rendőrég 107, 112-es segélyhívó számain, illetve a legközelebbi rendőrnél.

Kérem, hogy ezen tájékoztatásról lehetőségei szerint tudósítani szíveskedjék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!