Kék hírek

2008.02.12. 09:47

Két tehenet és egy mázsa sertéshúst loptak Törökszentmiklóson

Egy törökszentmiklósi gazdától 100 kg sertéshúst, míg a másiktól 2 tehenet loptak el ismeretlenek vasárnap éjjel. További kék hírek a rendőrség tollából:

SZOLJON

Szolnok:
Vasárnap este ismeretlen elkövető betörte egy szolnoki üzlet kirakatát, majd abból ellopott 7 db mágneses réz gyógyászati karkötőt.

Jászberény:
Garázson keresztül jutott be a betörő egy jászberényi családi házba, ahonnan egy bőrkabáttal távozott, mivel a közben megszólaló riasztó megzavarta.

Kisújszállás:
Hétfőre virradóra Kisújszállás külterületén ismeretlenek behatoltak egy cég vízműtelepére, ahonnan hulladék vasakat és egy fém szivattyú alkatrészeit loptak el. A kár 900.000 Ft.

Törökszentmiklós:
Egy törökszentmiklósi gazdától 100 kg sertéshúst, míg a másiktól 2 tehenet loptak el ismeretlenek vasárnap éjjel. A gazdák kára 100.000 illetve 500.000 Ft.

Túrkeve:
Tetten érte a gazda a tolvajt Túrkevén. A tolvaj fényes nappal kísérelt meg alumínium és vasanyagot ellopni a tanyáról, amikor fülön csípték.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 sérüléses közúti közlekedési baleset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!