Kék hírek

2008.02.11. 10:48

Kifosztottak egy motorosboltot Szolnokon

Szombatra virradóra 3 nagy értékű motorkerékpárt loptak el egy szolnoki motorosboltból. További kék hírek a rendőrség tollából:

SZOLJON

Kunmadaras:
Polgárőrök segítettek.
Pénteken az esti órákban megpróbáltak betörni egy helyi ABC-be,  de a helyi polgárőrök megzavarták az elkövetőket, akik elmenekültek. A rendőrök a beszerzett információk alapján csupán fél óra alatt előállítottak két 17 éves fiút, akik elismerték, hogy be akartak törni az üzletbe.

Szolnok:
Tetten érték az orvhalászokat. Szombaton hajnalban három férfit fogtak el a vízirendőrök. A zsaruk a három helyi lakost gépkocsijukkal együtt vonták ellenőrzés alá, akiknek kocsijában 6 db élő halat, egy gumicsónakot és 4 db halászhálót találtak. Az elkövetőket – akik az Alcsi-Holt-Tiszán horgásztak - engedély nélküli tiltott horgászattal és állatkínzás vétségének elkövetésével gyanúsítják.

Szombaton az esti órákban egy szolnoki hajléktalant fogtak el a rendőrök lakásbetörés közben. Az elkövető egy első emeleti lakás erkélyére mászott fel, majd betörte az ajtót, de ellopni már semmit nem volt ideje. 

Szombatra virradóra 3 nagy értékű motorkerékpárt loptak el egy szolnoki motorosboltból. Az elkövetők levágták az üzlet bejáratán lévő lakatot, majd a zárat feltörték és az épületből 2 db Suzuki és 1 db Honda motorkerékpárt, illetve 6 db mkp. gumit és egy gyorsasági bukósisakot loptak el. A kár több, mint 4.3 M Ft.

Egy szolnoki hétvégi házat látogattak meg a betörők. Már mindent összekészítettek az udvarra, amikor a szomszédok megzavarták Őket és a zsákmányt hátrahagyva elmenekültek.

Jászberény:
Besurranó tolvaj járt egy jászberényi családi házba. Míg a tulajdonosok az emeleten tartózkodtak , addig a tolvaj e földszintről elemelt egy táskát, arany ékszereket. A kár 32.000 Ft.

Karcag:
Elloptak egy zsemleszínű boxer kutyát egy karcagi ház zárt keneljéből. A rendőrök nem sokkal később házkutatást tartottak egy helyi lakosnál, ahol előkerült a drága eb, így a hajnalt újból a gazdájával tölthette. A lehetséges elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki a zsaruk.

Tiszafüred:
2,5 raklapnyi kutyaeledel és kutyatartáshoz szükséges felszerelési tárgyakat loptak el ismeretlenek az elmúlt hetek alatt egy tiszafüredi cég telephelyéről. A kár 2 M Ft.

Mezőtúr:
Pénteken az esti órákban betörtek egy mezőtúri házba. Az elkövető átkutatta a házat, eltulajdonított 100.000 Ft készpénzt, arany ékszert és valutát, majd mielőtt távozott volna a helyszínt felszórta ételízesítővel és borssal.

Törökszentmiklós:
Szombaton a nappali órákban betörtek egy törökszentmiklósi szakközépiskolába. A zsaruk még a helyszín közelében elfogták az elkövetőket, akiktől lefoglalták az ellopott olajsütőt, vákumszivattyút, és villanymotort.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hétvégén 3 súlyos és 6 könnyű sérüléses közúti közlekedési baleset történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!