Kék hírek

2008.02.21. 10:41

Már megint egy besurranó tolvaj

Csupán 15 perc elég volt a szemfüles tolvajnak, hogy a nyitott lakás előteréből, a cipősszekrény tetejéről elcsenje a sértett táskáját, a benne lévő iratokkal, mobiltelefonnal, bankkártyával, kulcsokkal és némi készpénzzel együtt. További kék hírek a rendőrség tollából:

SZOLJON

Szolnok:
Nem volt nehéz dolga annak az ismeretlen tolvajnak, aki még kedden este egy szolnoki lakás udvaráról vitte magával a sértett biciklijét. A nyitott kertkapun át bement, és a lezáratlan állapotban ott hagyott kerékpárral távozott. 

Besurranó tolvaj járt egy szolnoki házban. Csupán 15 perc elég volt a szemfüles tolvajnak, hogy a nyitott lakás előteréből, a cipősszekrény tetejéről elcsenje a sértett táskáját, a benne lévő iratokkal, mobiltelefonnal, bankkártyával, kulcsokkal és némi készpénzzel együtt.

Kerítésen átmászva jutott be egy kft. szolnoki telephelyére az ismeretlen elkövető. Az ott lévő tető nélküli tárolóból 19 db teherautóra való gumiköpenyt vitt magával. 

Az ismeretlen elkövető csütörtökre virradóra egy szolnoki ABC kirakatüvegét betörte, majd az ott elhelyezett két pénzgyűjtő edénnyel távozott.

Újszász:
Egy kandallót és egy falra szerelt gázkazánt lopott az ismeretlen tettes egy újszászi épülő családi házból, ahová ablakbetörés módszerével jutott be.

Zagyvarékas:
Nyolc tyúkot és egy kakast zsákmányolt az ismeretlen tolvaj egy zagyvarékasi ház udvarán lévő tyúkólból.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléses közúti közlekedési baleset nem történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!