Kék hírek

2008.02.25. 10:59

Megint kifosztottak egy óvodát

Számítógép, LCD monitor, Cd-s rádiós magnó, készpénz, és egy lemezkazetta volt a zsákmánya annak az ismeretlen tettesnek, aki szombatra virradóra tört be egy rákócziújfalui óvodába. További kék hírek a rendőrség prezentálásában:

SZOLJON

Kőtelek:
Pénteken reggelre 3 birkát vitt el egy kőteleki telekről az ismeretlen tolvaj. Az ott lévő istálló ajtaját kiszakítva jutott zsákmányához.

Jászárokszállás:
Péntek hajnalban 800 doboz cigit vitt magával az az ismeretlen elkövető, aki egy jászárokszállási ABC ajtaját feszítette be.

Szolnok:
Tíz darab fém lábtörlőrácsot lopott a tolvaj. Egy szolnoki utca szomszédos házai elől tűntek el a lábtörlők szombatra virradóra.

Mezőtúr:
Egy mezőtúri tanyáról szombatra virradóra 40 szál szalámit, 16 szál kolbászt, az udvarról pedig 50 liter gázolajat, valamint alumínium lemezeket vitt magával az ismeretlen elkövető.

Elfogták a tolvajt.
Az elmúlt időszakban a MÁV telephelyéről geocsavarokat loptak, melyeknek csaknem felét vasárnap megtalálták a rendőrök egy mezőtúri ingatlan udvarán. A tolvaj kézre került.

Rákócziújfalu:
Számítógép, LCD monitor, Cd-s rádiós magnó, készpénz, és egy lemezkazetta volt a zsákmánya annak az ismeretlen tettesnek, aki szombatra virradóra tört be egy rákócziújfalui óvodába.

Kunmadaras:
A kerítés léceit kifeszítve jutott be az ismeretlen elkövető vasárnap éjszaka a kunmadarasi ház udvarára. A nyitott alsóépületből DVD lejátszókat, KENWOOD típusú Hifit, és két PANASONIC hangfalat vitt magával.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hétvégén 4 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.

Szombaton délután Szolnok belterületén egy 15 éves szolnoki fiú Honda típusú segédmotor-kerékpárjával közlekedett, amely egy kavicson megugrott és ennek következtében a járművével elesett. A baleset következtében az okozó súlyos sérülést szenvedett. 

Vasárnap délután Kunmadaras külterületén történt sérüléses közlekedési baleset. Egy 20 éves kunmadarasi férfi személygépkocsijával a 34-es számú főút 20,4 km szelvényében, egy jobbra ívelő kanyarban megcsúszott és a jobb oldali útárokba haladt, ahol megpördült. A baleset során az okozó személygépkocsi vezetője 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Vasárnap az esti órákban egy budapesti férfi Mercedes típusú személygépkocsijával közlekedett a 4-es számú főúton Budapest irányából Debrecen irányába. Eddig ismeretlen okból az úttestről lehaladt, majd a 4-es fkl. fölött átívelő felüljáró tartópillérének ütközött. Az okozó személygépkocsi vezetője a baleset következtében súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!