Kék hírek

2008.02.05. 15:32

Mindent vittek a nyaralóból

Az elmúlt napok alatt betörtek egy abádszalóki nyaralóba. Az elkövető Pb palackokat, fűnyírót, barkács kisgépeket tulajdonított el. A sértett kára 160.000 Ft. További kék hírek a rendőrség tollából:

Rendőrség

Szolnok:
Alumíniumlétrát kísérelt meg ellopni egy szolnoki hajléktalan egy kertes ház udvaráról. Terve nem sikerült, mivel a tulajdonos tetten érte és értesítette a rendőrséget.

Tiszaföldvár:
Hétfőn a kora esti órákban betörtek egy tiszaföldvári ABC-be. Ahonnan az elkövetők dohányárut és csokoládékat vittek el.

Zagvarékas:
Egy zagyvarékasi csemegeüzletbe is betörtek. Az elkövetők 50.000 Ft értékben élelmiszereket vittek magukkal.

Jászkísér:
Közveszélyokozás miatt indított nyomozást a rendőrség. Hétfőn a kora esti órákban egy jászkíséri lakatlan házba egy gyúlékony anyagot tartalmazó üveget dobott be valaki, melynek következtében az ablak kigyulladt.

Abádszalók:
Az elmúlt napok alatt betörtek egy abádszalóki nyaralóba. Az elkövető Pb palackokat, fűnyírót, barkács kisgépeket tulajdonított el. A sértett kára 160.000 Ft.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában sérüléses közúti közlekedési baleset nem történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!