Kék hírek

2008.02.26. 10:07

Naftatolvajok a 4-es mellett

Egy 4-es mellett parkoló kamionból 550 liter üzemanyagot szívtak le a benzintolvajok, akiket a sofőr késztetett menekülésre. További kék hírek a rendőrség prezentálásában:

SZOLJON

Karcag:
Egy óvodába akartak betörni az éjszaka, de tervük nem sikerült, mivel a rendőrjárőr tetten érte őket. Megpróbáltak a helyszínről elmenekülni, de elfogták őket.

Megzavarta az elkövetőket, akik elmenekültek a helyszínről. A 4-es számú főútvonal melletti parkolóban álló kamion tankjából 550 liter gázolajat loptak el az ismeretlen elkövetők tegnap a késő esti órákban, akiket a kamion sofőrje zavart meg.

Mezőtúr:
Ne hagyják nyitva otthonaikat!!!!
Besurranó tolvaj járt egy mezőtúri házban. Elvitte a sértett táskáját a benne lévő készpénzzel, és személyes irataival együtt.

Törökszentmiklós:
Két televíziót, gázpalackot, vízszivattyút és négy horgászbotot vitt magával az ismeretlen tettes egy tiszapüspöki ingatlanról, ahová ajtókifeszítés, és lakat lefűrészelés módszerével jutott be.

Az elmúlt napban három körözött személy került elfogásra.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában ( 06.00-06.00 óráig) egy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.

Hétfőn a kora reggeli órákban Jászjákóhalma külterületén a 31-es számú főútvonalon törtét egy súlyos kimenetellen végződő közúti közlekedési baleset.
Ismeretlen személygépkocsi-vezető a 31-es fkl. 90,6 km szelvényénél egy balra ívelő útkanyarulatban áttért a menetirány szerinti baloldalba, ahol hirtelen irányváltoztatásra kényszerítette a vele szemben szabályosan közlekedő Toyota személygépkocsi vezetőjét. A vétlen jármű vezetője lehaladt a jobb oldali útpadkára, ahol elveszítette uralmát járműve felett, átsodródott a bal oldalra, és az útárokba haladva felborult. A baleset során a személygépkocsi utasai közül egy fő súlyos és egy fő könnyű sérülést szenvedett.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!