Kék hírek

2008.02.29. 10:28

Rendőrségi hírek a megyéből

Rendőrségi hírek a megyéből

Rendőrség

Tiszajenő:

Traktort loptak egy tiszatenyői tanyáról. Csütörtökre virradóra a tanya udvaráról egy Belorusz típusú traktorral távozott az ismeretlen elkövető, de mielőtt zsákmányával elhagyta volna a helyszínt, a telken parkoló gépkocsi kerékgumiját kiszúrta.


Jászberény :

Különböző használati tárgyakat vitt magával az az ismeretlen elkövető, aki két szomszédos jászberényi tanyán is járt csütörtökre virradóra.

 

Karcag:

Egy tüzép telephelyen, egy bútorboltban, és egy takarmányboltban is járt csütörtökre virradóra az ismeretlen elkövető, és az ott lévő a nyitott pénztárgépéből készpénzt és váltópénzt vitt magával.

 

Egy családi ház garázsából ruhaneműket, ágyneműket és különböző használati tárgyakat vittek magukkal a tolvajok. A rendőrök azonban nemsokára elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket. Az eltulajdonított tárgyak túlnyomó többsége megkerült.  

 

Mezőtúr:

A hobbi kerítésén átmászva, a ház ablakait betörve jutott az épületbe az ismeretlen elkövető, aki egy gázpalackot, fúrógépet, sarokcsiszolót, hosszabbítót, kávéfőzőt, és gofrisütőt vitt magával.

 

Tiszafüred:

Megbontotta a cserepet, hogy bejusson a söröző padlására, majd onnan az épületbe. Az itt elhelyezett játékgépből és zenegépből készpénzt, a pultból szeszesitalt és kávéfőzőt vitt magával az ismeretlen tolvaj.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!