Kék hírek

2008.03.09. 21:48

Budaházy: "Még az este valamit tenni kell"

Az arcukat sállal és csuklyával eltakaró fiatalok provokálni kezdték a belvárosban felsorakozott tetemes rendőri erőt: néhányan köpködik, szidalmazzák a rohamsisakosokat.

forrás:Hírszerző

A főváros V. kerületében a Nádor utca és a Garibaldi utca kereszteződésénél felsorakozott mintegy 60 rendőrt folyamatosan provokálják vasárnap este azok a demonstrálók, akik a Vértanúk terére meghirdetett népszavazási eredményváró és kormányellenes tüntetésre érkeztek - jelentik az MTI helyszínen tartózkodó tudósítói.

Az arcukat sállal és csuklyával eltakaró, feketeruhás, bakancsos fiatalok árpádsávos zászlóik rúdjával mutogatnak a rendőrök felé, néhányan leköpték a rohamsisakos rendőröket és folyamatosan szidalmazzák őket. A rendőrség hangosbemondón felszólította a tömeget, hogy térjen vissza a Vértanúk terére, a tudomásul vett demonstráció helyszínére. 

A hasonló megmozdulások szervezőjeként ismertté vált Budaházy György a már időközben mintegy hétszázasra duzzadt tömeg előtt szónokol, és arról beszél, hogy még az este "valamit tenni kell". A demonstrálók között egyre több olyan fiatal van, aki a környező kocsmákból sörös dobozokkal érkezett.

forrás:Hírszerző -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!