Kék hírek

2008.03.28. 11:15

Kék hírek

Rendőrségi hírek a megyéből

Rendőrség

Karcag:

Ingyen dínom-dánom.

A két karcagi férfi úgy döntött az egyik nagyáruházban fog hozzá a lakmározáshoz. Felbontottak különféle élelmiszereket, belekóstoltak több termékbe, ettek-ittak, csak fizetni nem akartak.   A két férfit a rendőrök előállították.

 

Mezőtúr:

Kerékpárja csomagtartójába tette a sértett a válltáskáját, melyben személyes iratai, mobiltelefonja, készpénz és személyes dolgai voltak. A piacnál a tolvaj kiemelte a táskát, és elmenekült, de a helyszíntől nem messze elfogták. A táska és tartalma visszakerült jogos tulajdonosához.

 

Mezőtúron egy borozóban, Túrkevén egy sörözőben jártak a tolvajok. Mindkét helyen a játékgépek pénzkazettáit akarták kifosztani. Nem jártak túl nagy sikerrel, mert az egyik helyen üres kazettákat találtak, és a másik helyről sem vittek el semmit.

 

Egy idős hölgy jóhiszeműségét használták ki a tolvajok.

A két férfi azzal az indokkal jutott be a házba, hogy egy pénzintézettől jöttek, és pénzt hoztak.  Kérték az idős asszonyt, hogy adjon nekik egy bankjegyet, mert ellenőrizni szeretnék annak számát. A sértett eleget is tett a kérésnek, így a tolvajok könnyen kifigyelhették, hol tartja pénzét.  Amíg az egyik elkövető szóval tartotta, addig a másik ellopta az otthon tartott készpénzét és betétkönyvét, majd sietősen távoztak. A sértett csak később vette észre, hogy meglopták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!