Kék hírek

2008.03.07. 16:33

Két cserbenhagyásos gázolás tanúit is keresi a rendőrség

Szolnokon egy gyalogost, Mezőtúron egy kerékpárost ütöttek el figyelmetlen autósok. A rendőrség a vétkesek, vagy az esetleges tanúk jelentkezését várja.

SZOLJON

A Mezőtúri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedési baleset ügyében kéri tanúk jelentkezését.
2008. február 26-án (kedd) 09 és 10 óra közötti időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, világos színű személygépkocsival Mezőtúr belterületén, a Tó úton a Földvári út irányába haladt. A Tó út és a Földvári út kereszteződésében a személygépkocsi vezetője elütött egy, a Földvári úton, járdán közlekedő kerékpárost, aki az ütközés hatására elesett és zúzódásos sérüléseket szenvedett. A személygépkocsi vezetője nem szállt ki a gépkocsiból és nem győződött meg arról, hogy a kerékpáros megsérült-e, részére semmilyen módon nem nyújtott segítséget, hanem a baleset bekövetkezése után a helyszínről eltávozott.

A rendőrség kéri az ismeretlen személygépkocsi vezetőjét, jelentkezzen a baleset körülményeinek tisztázása érdekében, és várja azon személyek jelentkezését is, akik az eseményről bármilyen érdemi információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Mezőtúri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy telefonon az 56/550-380/45-80-as melléken, illetve a rendőrég 107, 112-es segélyhívó számain, illetve a legközelebbi rendőrnél.

Tanúk jelentkezését kéri a rendőrség és várja baleset tisztázása miatt az alábbiak alapján:
2008. január 3-án 17 óra és 17.15 között Szolnok belterületén a VörösmezÕ út 80. szám elÕtt egy szürkés-sárga színÛ Daewoo Lanos típusú személyautó a Gorkij út felÕl jÕve figyelmetlenül elÕzte az elÕtte haladót, e miatt bal oldali visszapillantó tükrével elsodorta a vele azonos irányban, az úttest bal szélén közlekedÕ gyalogost, aki nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett ennek következtében.

A kapitányság kéri azok jelentkezését a körülmények tisztázása érdekében, akik az eseményt látták vagy bármi információjuk van arról.
Az információkat várjuk személyesen Szolnok, Dr. Sebestény krt. 5. sz. alatt, a kapitányság épületében, telefonon az 501-600/18-84-es melléken, a 107, 112 ingyenesen  hívható számokon, illetve bármely rendÕri szervnél, de a legközelebbi rendÕrnél is tehetnek bejelentést.

Ezek is érdekelhetik