Kék hírek

2008.03.17. 13:18

Megrongáltak egy feszületet Csépán

Ha jelentősebb bűneset nem is történt a hosszú hétvégén, azért nem teltek eseménytelenül a napok a rendőrök számára.

SZOLJON

Csépa:
Egy csépai lakás mellett található, feszületnél elhelyezett Mária szobrot vitt el az ismeretlen tettes. A feszületen lévő fémből készült Krisztus szobrot is megfeszegették, azonban azt nem lopták el. A lopással okozott kár több, mint 100.000 Ft.

Szajol:
Egy szajoli parkolóban álló kamion üzemanyag tartályából 600 l gázolajat lopott az ismeretlen tettes az elmúlt napokban.

Szolnok: az egyik étteremben jártak tolvajok, akik az egyik vendég táskáját emelték el, majd elfutottak a helyszínről.  Az étteremtől nem messze elfogták a rendőrök az elkövetőt. A táska visszakerült jogos tulajdonosához.

Szolnokon a Bimbó utcán parkoló VW típusú tehergépkocsi üzemanyagtankjából szombatra virradóra 70 l gázolajat lopott el az ismeretlen tolvaj.

Egy szolnoki telephelyről vas anyagot loptak el ismeretlen tettesek. A biztonsági őr szerencsére látta merre rejtették el a zsákmányt. Az ellopott vasanyag egy részét a közeli szántóföldön megtalálták.

Kisújszállás:
A 4-es főút melletti telekre a drótkerítést megbontva jutott be az ismeretlen tolvaj, aki az ott található kertkunyhókból különféle élelmiszereket, gyümölcsöt, kézi szerszámokat, és egy bőrkabátot vitt el.

Egy tanya mögötti füves területről lopott el négy db boronát az ismeretlen tolvaj. A lopással okozott kár kb. 200.000 Ft.

Kenderes:
Szombaton egy szántóföld szélén álló, használaton kívüli pótkocsi platóján elhelyezett talajmarót lopott az ismeretlen tolvaj, melynek értéke kb.: 150.000 Ft.

Kunszentmárton:
Egy kunszentmártoni italdiszkontból szűrődtek ki a zajok, pedig a bolt már zárva volt. Értesítették a rendőrséget, akik a helyszínen elfogták a két férfit, akik dohány- és italárut, valamint készpénzt  akartak volna ellopni, ha tervük sikerül.

-->

Ezek is érdekelhetik