Kék hírek

2008.10.15. 12:54

Fiatalkorú elkövető lopott motort Kisújszálláson

Egy orvosi rendelő előtt hagyta Jawa Babetta típusú segédmotoros kerékpárját a tulajdonosa, de mire visszatért, csak hűlt helyét találta. További kék hírek a rendőrség tollából:

SZOLJON

Szolnok:
Nem figyelt eléggé táskájára az az asszony, aki egy helyi járatú autóbuszon közlekedett. Vállán lévő táskájából kilopta a tolvaj a pénztárcáját, amiben személyes iratok,készpénz és bankkártya volt.

Keddre virradóra járt ismeretlen elkövető egy családi házban. A nyitott lakóházból magával vitt egy vaskazettát, melyben készpénz, személyes okmányok és bankkártyák voltak. A lopással okozott kár 150.000 Ft.

Karcag:
Egy büféből édességeket, üdítőt és szeszesitalt loptak el a tolvajok. Szerencsére az elkövetők személyére gyorsan fény derült, az egyiküknél meg is találták az ellopott dolgokat, így azok visszakerültek a tulajdonoshoz.

Kisújszállás:
Egy orvosi rendelő előtt hagyta Jawa Babetta típusú segédmotoros kerékpárját a tulajdonosa, de mire visszatért, csak hűlt helyét találta. A rendőrök rövidesen előállították a fiatalkorú elkövetőt, aki addigra továbbadott a zsákmányon. A segédmotort megtalálták, így az visszakerülhet jogos tulajdonosához.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három (1 halálos, 2 könnyű kimenetelű) személyi sérüléses közúti közlekedési baleset  történt.

Címkék#Bűnesetek
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!