Kék hírek

2008.10.13. 14:35

Vaterás csalót és átvert vásárlókat keres a rendőrség

Csalót keres a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, aki a www.vatera.hu internetes portálon kínált eladásra 22 db mobiltelefont.

SZOLJON

A tettes P. Gergő néven fogadta a megrendeléseket és V. Szabolcs nevén nyilvántartott bankszámlára kérte a vételár kifizetését. A jelenlegi adataink szerint 7-en rendeltek a nagy értékű telefonkészülékekből és a vételárat is átutalták, de a postai küldemény nem a meghirdetett telefont tartalmazta. Vagy egy értéktelen készüléket kaptak, vagy játéktelefon volt a dobozban.

A nyomozás során kiderült, hogy a bűncselekményhez P. Gergőnek és V. Szabolcsnak nincs köze. Előbbinek az internetes postafiókját törte fel a tettes, utóbbinak pedig a nevével és adataival élt vissza, mikor tudta és engedélye nélkül bankszámlát nyitott a nevére.

A Tatai Rendőrkapitányság további sértettek jelentkezését várja az ország egész területéről, akik a magát P. Gergőnek kiadó személytől mobiltelefont vásároltak a fent nevezett internetes portálon keresztül. A sértettek jelentkezését a 34/587-850-es telefonszámon, vagy a 107-es és 112-es segélyhívók bármelyikén.

-->

Címkék#Bűnesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!