Kék hírek

2008.11.14. 14:17

Megvertek és kiraboltak egy idős asszonyt Karcagon

Az ismeretlen elkövető a nyitott hátsó bejárati ajtón keresztül jutott a lakásba, a sértettől pénzt követelt, majd utána távozott. Az asszony a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

SZOLJON

Szolnok:
Harapófogó segítségével vágták le a láncot egy kerékpárról a tolvajok, majd szó szerint eltolták a bringát, azaz csak tolták volna, mert egy rendőrjárőr tetten érte őket.

Egy nagyáruházból próbált meg különböző kozmetikai cikkeket, ruhaneműt, élelmiszert, alkoholt fizetés nélkül kivinni egy szolnoki nő, de a biztonsági őrök feltartóztatták.

Egy parfümériából tíz különböző márkájú parfümöt, majd körömlakkot és műszempillákat lopott el az ismeretlen tolvaj, aki az eladó figyelmetlenségét használta ki. A lopással okozott kár több mint 100.000 Ft.

A Vízpart körúton tegnap elfogtak egy egri férfit, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben.

Jászapáti:
Csütörtökön reggel járt a betörő a családi háznál, melynek ablaküvegkeretét kifeszítve akart bejutni, de a lakás riasztója megszólalt.

Jánoshida:
Csütörtök reggelre tűnt el öt pad egy szabadidőparkból. A tolvajok a lopással több mint 200.000 forintos kárt okoztak.

Tiszabő:
Két lakattal lezárt kerékpárt vittek saját kerékpárjukon a Tisza gáton a fiatalok,  ami az arra járőröző rendőröknek feltűnt, az igazoltatás során kiderült, hogy a két fiatalkorú Fegyvernekről lopta nemrég a bringákat. 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem történt.

Címkék#Bűnesetek
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!