Kék hírek

2008.11.06. 10:58

Veszített és betörte a játékgép üvegét

Rongálás miatt állítottak elő egy személyt a rendőrök szerdán. A tiszabői férfi az egyik helybeli szórakozóhelyen múlatta idejét. E közben a játékgépen veszített, amitől haragra gerjedt, ezért mérgében beverte a gép üveg fedelét, mellyel az üzemeltetőnek 250.000 forint kára keletkezett. További kék hírek a rendőrség tollából:

SZOLJON

SZOLNOK:

Ismeretlenek jártak kedden két szolnoki lakásban. Az elkövetők miután behatoltak a Kút utcai otthonokba, pénzzel és arany ékszerekkel megrakodva távoztak onnan. Az első és harmadik emeleten lakó sértettek kára meghaladja a 100.000 forintot.

Egy szolnoki lakosnak mintegy 50.000 forint anyagi kára keletkezett szerdán délelőtt. Orosz György úton álló autójának jobb hátsó sárvédőjét tette tönkre ismeretlen tettes oly módon, hogy azt egy ismeretlen eszközzel végig karcolta.

JÁSZBERÉNY:

Egy helyi óvodából szerezte zsákmányát ismeretlen tettes szerdán. A sértett az udvaron hagyta a babakocsit, melyben benne volt táskája az értékeivel együtt. Ezt vette észre a tolvaj, aki azon nyomban megfogta és kereket oldott a pénztárcát, iratokat és mobiltelefont tartalmazó táskával.

JÁSZTELEK:    

Szerdán trükkös csalók tévesztettek meg egy helybeli lakost. Megjelentek családi házánál, hogy szomjasak és inni kértek. Közben egyikük az udvar végébe csalta áldozatát, míg a másik játszi könnyedséggel ellopta a sértett pénztárcájából közel 400.000 forintját.

TÖRÖKSZENTMIKLÓS:

Biztosan nem az olvasás szeretete vonzotta a tolvajt a helyi könyvtárba szerdán. Az ismeretlen tettes ugyanis olvasás helyett egy ott tartózkodó táskájából pénzt és bank kártyákat lopott, amit a sértett csak később vett észre, amikor már bottal üthette az elkövető nyomát. 60.000 forint az anyagi kár.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három közúti közlekedési balesetben öt személy sérült meg könnyebben.

Címkék#Bűnesetek
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!