Kék hírek

2008.12.09. 10:53

Szalámit lopott a tolvaj

Ismeretlen tettes még vasárnap behatolt egy karcagi söröző udvarára, ahonnan három rúd szalámit lopott, később elkapták, azonban bűnösségét nem ismerte el. További kék hírek a rendőrség tollából:

SZOLJON

SZOLNOK:
Egy helybeli, idős asszony tett bejelentést a rendőrségre hétfőn. A kora délutáni órákban ismeretlen személyek jelentek meg lakásán, akik rendőrnek adták ki magukat. A sértettet megtévesztették, kihasználták figyelmetlenségét és ellopták több, mint 77.000 forint nyugdíját. A trükkös tolvajok ellen nyomozás indult.   

KARCAG:
Ismeretlen tettes még vasárnap behatolt egy söröző udvarára, ahol a verandán szalámik voltak kiakasztva. A tettes hármat leakasztott, és mint aki jól végezte dolgát elment. Az intézkedés során a rendőrök nem sokkal később egy másik szórakozóhely előtt találtak egy kerékpárt, melyen ott lógott a lopott húsáru. A bicikli gazdáját kérdőre vonták, aki azt mondta, hogy fogalma sincs, hogyan került pont az ő bringájára az élelem, biztosan valaki rátette azokat. Az anyagi kár megtérült a lefoglalással, viszont a tolvaj ellen eljárás indult, annak ellenére, hogy a féri nem ismerte el bűnösségét.

KUNMADARAS:
Hétfőre virradóra betörők jártak a helyi általános iskolában. Az ismeretlen tettesek bemásztak az udvarra, benyomták a konyhaablakot, ott kutattak. Ezt követően magukkal vittek különböző kulcsokat, melyek segítségével egy irodából egy komplett számítógépet, illetve egy pendrive-ot zsákmányoltak. Az intézmény kára közel 100.000 forint.

TISZABURA:         
46 mázsa fát vásárolt egy helyi lakos, amit hétfőn délután szállítottak el hozzá. Ezért az asszony 93.000 forintot fizetett. Az üzlet lebonyolítása után azonban megállapítást nyert, hogy az akácfa a település külterületéről származó erdőből való, onnan vágták ki és lopták el. A rendőrség lefoglalta a teherautónyi szállítmányt, és megindította az eljárást az elkövetők ellen.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem történt közlekedési baleset.

Címkék#Bűnesetek
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!