Kék hírek

2009.03.20. 14:08

Kiszakította az egyik pénztárgépet, a többit csak megrongálta

Jászárokszálláson, a Fő úton parkoló autóbuszok ajtajainak ablaküvegét törte be egy ismeretlen tolvaj csütörtökre virradóra, majd az egyikből kiszakította az ott elhelyezett pénztárgépet és a benne lévő készpénzzel együtt magával vitte. A többi autóbuszban lévő pénztárgépek kasszáját is felfeszítette, de azokból nem vitt el végül semmit. További kék hírek a rendőrség tollából:

SZOLJON

Szolnok:
Az elmúlt napokban több Lada típusú személygépkocsit is elloptak ismeretlen elkövetők.
Most egy a Kőrösi út és a 4-es sz. főút között található földúton hagyott Lada 2101 típusú gépkocsit lovasítottak meg.

Egy 34 éves nő a Városmajor úti buszmegállóban tartózkodott, mikor egy tolvaj leemelte válláról gyöngyvászon válltáskáját, amelyben személyes iratok, bankkártya volt.

Egy autóbontó telephelyen járt egy tolvaj csütörtökre virradóra, ahonnan két hengerfejet lopott el, melyek értéke 250.000 Ft.

Kunszentmárton:
A mellékhelyiség nyitott ablakán mászott be egy tolvaj egy lakóházba csütörtökön a délelőtti órákban, ahonnan készpénzt vitt magával.

Mezőtúr:
Fatolvajokat fogtak el csütörtökön délután. Állampolgári bejelentés érkezett a kapitányság ügyeletére, mely szerint a Földvári úton található erdősávból fákat vágnak ki. Az intézkedés során kiderült, hogy engedéllyel nem rendelkeztek a „favágók”, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra. A helyszínen 4,5 mázsa, míg a lakásuknál tartott házkutatás során további 50 mázsa fát foglaltak le.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos kimenetelű személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset  történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!