Kék hírek

2009.04.10. 12:43

Cigit és piát akart - betört egy sörözőbe

Az egyik szolnoki söröző hátsó ablaküvegét törte be egy tolvaj, hogy bejusson az épületbe, majd onnan készpénzt, szeszesitalokat és cigarettát vitt magával szerda éjjel. További kék hírek a rendőrség tollából:

SZOLJON

Csütörtökre virradóra az egyik Orosz György úti tárolóból vitt el egy tolvaj egy Simson segédmotoros kerékpárt, melynek értéke 40.000 Ft.

Csütörtökön délelőtt az SZTK épületének bejárati ajtaja mellett hagyta alig egy órára a sértett kormányzárral lezárt Simson típusú segédmotoros kerékpárját. Amikor visszatért azonban csak hűlt helyét találta. A lopással okozott kár kb. 60.000 Ft.

Vigyázzanak jobban értékeikre!
Lehetőleg a személyes iratokat nem tartsák egy helyen készpénzükkel!
Az egyik áruház ruházati osztályán vásárolt egy asszony, miközben kosarába helyezett kézitáskájából kilopta egy alkalmi tolvaj a pénztárcáját, melyben személyes iratok és készpénz volt.

Csütörtök hajnalban betörő járt egy Szántó körúti családi házban. Az ablakot befeszítve jutott be, ahonnan arany ékszert, egy Motorola mobiltelefont, készpénzt, szeszesitalokat, ruhaneműket, élelmiszereket és bankkártyákat vitt el. Később az utca végén egy pár személyes iratot, valamint az üres pénztárcát megtalálták.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és két könnyű kimenetelű közlekedési baleset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!