Kék hírek

2009.04.15. 10:34

Tolvajok járták a megyét

Szajol egyik éttermének hátsó, nyitott ajtaján ment be egy tolvaj és onnan 3 láda sört, valamint 15 kg húst lopott el. A biztonsági kamera rögzítette az esetet, így nem volt nehéz az elkövető nyomára bukkanni. A 35 éves szajoli férfinél az ellopott értékek egy része meg is került.

SZOLJON

Szolnok:

Kedden dél körül a Törteli út melletti füves területen álló IFA tehergépkocsiról különböző háztartási és egyéb hulladékot pakolták le az elkövetők, de a helyszínre érkező járőrök tetten érték őket. A 27 és 19 éves szolnoki férfit előállították a kapitányságra. Hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indult ellenük eljárás.

Besurranó tolvaj járt a Hold úti kertes családi házban Húsvét hétfőjének hajnalán. A tolvaj a nyitott teraszajtón keresztül jutott be a házba, majd a földszinten talált válltáskával távozott, melyben a személyes iratokon kívül készpénz és egy mobiltelefon volt.

A Széchenyi városrész egyik parkolójában lakattal és lánccal lezárt Honda MTX50 típusú segédmotoros kerékpárnak csak a hűlt helyét találta a tulajdonosa kedden reggel. A lopással okozott kár kb. 150.000 Ft.

Karcag:

Keddre virradóra járt a tolvaj a kertes családi ház udvarán, majd az alsóépületből hegesztőtrafót, elektromos kézi szerszámokat és egy táska használt ruhát lopott el. A szomszéd portán is fosztogatni akart, onnan használt autógumikat és egy kakast akart ellopni, de valószínű megzavarták, mert összekészítve hátrahagyta a zsákmányát.

Törökszentmiklós:

A teraszról vitt el egy robbanómotoros fűnyírót és egy camping kerékpárt a tolvaj. A lopással okozott kár több mint 30.000 Ft.

Címkék#Bűnesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!