Kék hírek

2009.05.22. 09:06

Ki kellett vágni a sofőrt a karambol után

8 óra előtt nemsokkal Szolnokon a Tószegi út és az Attila út kereszteződésében két személygépkocsi - egy OPEL és egy PEUGEOT - illetve egy PEUGEOT BOXER típusú kisteherautó ütközött össze. A tűzoltók nagy erőkkel, két gépjárműfecskendővel és egy országúti gyorsbeavatkozó járművel vonultak ki a helyszínre.

Erdélyi Tibor

Az Opel személygépkocsi férfi gépkocsivezetőjét a tűzoltók csak feszítő-vágó berendezés segítségével tudták kiszabadítani, a bal első ajtó kifeszítése és a "B" oszlop levágása után. A baleset során az elsődleges információk szerint a helyszínre kiérkező mentők összesen négy sérültet láttak el.
A sérülések mértékéről nincs információ. A mentés idejére a Szolnokról Tószeg felé haladó forgalmat a közeli mellékutakra terelték, a Szolnok felé haladók egy sávon közelíthették  meg a várost, ez kisebb forgalmi torlódást okozott a reggeli csúcsforgalomban.

A rendőrség vizsgálja a baleset bekövetkezésének körülményeit. Az elsődleges információk alapján  az Opel szabálytalanul balra fordult, és ekkor frontálisan összeütközött a szemben jövő Peugeot-val, illetve ekkor szalad beléjük a másik Peugeot is.

kereszteződésében két személygépkocsi - egy OPEL és egy PEUGEOT -

illetve egy PEUGEOT BOXER típusú kisteherautó ütközött össze. A tűzoltók

nagy erőkkel, két gépjárműfecskendővel és egy országúti gyorsbeavatkozó járművel vonultak ki a helyszínre. Erdélyi Tibor -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!