Kék hírek

2009.08.12. 12:49

Tiszaföldváron fogták el az ATM-robbantás gyanúsítottjait

Békésszentandráson a Fő úton található Coop élelmiszerbolt kirakatában elhelyezett pénzkiadó automatát robbantották fel akkor még ismeretlen tettesek tavaly novemberben. Úgy tudjuk, az ATM-lopás gyanúsítottjait elfogták a rendőrök.

SZOLJON

Az automatát a helyi Coop áruház falából robbantották ki az ismeretlen tettesek, majd magukkal vitték a benne lévő készpénzt. A Szarvasi Rendőrkapitányságot a robbanás, illetve az üzlet riasztójának megszólalása után a helyi lakosok riasztották.

Rudner Gábor őrnagy, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának alosztályvezetője megerősítette az elfogás tényét. Elmondta, a szentandrási robbantásos lopás gyanúsítottjai közül ketten Tiszaföldváron, egy másik vagyon elleni bűncselekmény elkövetése közben kerültek rendőrkézre.

Egy tiszaföldvári kertes házból különféle márkájú, külföldi zárjegyes, csempészett cigarettát próbáltak meg eltulajdonítani. A szentandrási ügyben dolog elleni erőszakkal, jelentős értékre elkövetett lopással gyanúsítanak több Békés megyében élő embert, néhányukat a bíróság már előzetes letartóztatásba helyezte.

A szentandrási ATM-et ismeretlenek tavaly áprilisban is felrobbantották, de nem tudták elvinni. Füzesgyarmaton és legutóbb Dévaványán is követtek el hasonló jellegű bűncselekményt. A rendőrségen annyit mondtak, vizsgálják az esetleges összefüggéseket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!