Kék hírek

2009.08.28. 12:19

Tömegverekedés tört ki egy helyi buszon

Nem mindennapi jelenet tanúja volt szerdán délelőtt Szolnokon a 24/A buszjárat utazóközönsége. A Széchenyi lakótelepen, az orvosi rendelőnél, négy 10-12 éves lány szállt fel az autóbuszra, és piszkálni, szidni, hangosan ócsárolni kezdtek két másik utast, két náluk idősebb diáklányt.

L.M.L.

Amikor aztán azok egyike megelégelte ezt, és szembe fordulva rájuk kiáltott, hogy most már elég legyen, mind a négyen nekiestek, és verni kezdték. Innen már betelefonáló olvasónk, D. F.-né folytatja tovább a történetet.

— Döbbenetes és felháborító, hogy fényes nappal ilyesmi megeshet! — mondja. — A többség meg se szólalt, elfordította a fejét, és nem szólt semmit, csak néhányan siettünk a megtámadottak segítségére. Kiszabadítottuk a két lányt emezek gyűrűjéből. Valaki szólt a gépkocsivezetőnek, az megállt, kinyitotta az ajtót, mi pedig letuszkoltuk a buszról a négy verekedőt. Akkorra már a megtámadott lány mobiltelefonja „átkerült" valahogy a négyek egyikéhez, de a lökdösődésben szerencsére még a buszon elejtette. Ezután tudtuk meg, hogy az ügy már a buszmegállóban elkezdődött, ahol emezek leköpdösték a megtámadott kettőt. Megdöbbentő! — zárta szavait még mindig az események hatása alatt a szolnoki  D. F.-né.

Veres Éva, a szolnoki rendőrkapitányság sajtóreferense elmondta, az esetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre, így vizsgálatot sem folytatnak az ügyben. Azt azonban hozzátette, gyakran előfordul, hogy egyes tolvajok dulakodást színlelve próbálnak meg kizsebelni másokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!