Kék hírek

2010.11.22. 11:48

Azonnal telefonáljon, ha látta ezt a két lányt!

Két kiskorú intézeti neveltet keresünk, akik még hónapokkal ezelőtt szöktek el a szolnoki, Gyermekváros úti befogadó otthonból — tájékoztatta lapunkat Veres Éva, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Szoljon.hu

Egyiküket, a 17 éves Csikós Kingát augusztus 21.-én Lőrincen fogták el, és az ottani befogadó otthonba helyezték el. Azonban onnan is elszökött pár nap múlva, az akkori ruházata nem ismert.

Személyleírása: kb. 154 cm magas, normál testalkatú, fekete, hosszú, hullámos hajú, kreol bőrű, vékony arcú, barna szemű.
[caption id="" align="alignleft" width="300"] Csikós Kinga
[/caption]

A másik lány, Ézsiás Mariann 16 éves. Őt Mohácson csípték fülön, és az ottani GYIVI-ben nyert elhelyezést. Onnan október elején elszökött, nem tudni, hová. Hosszú ujjú drapp felső, farmer, fehér zokni és kék papucs volt rajta ekkor.

Személyleírása: kb. 165 cm magas, fehér bőrű, telt testalkatú, vörös, félhosszú hajú, hosszúkás arcú, kék szeme van.
[caption id="" align="alignleft" width="300"] Ézsiás Mariann
[/caption]

Mindkét lány tartózkodási helye ismeretlen szökésük óta. Ezért kérjük, hogy akik felismerik a fotón látható fiatalokat, tudnak hol létükről, kérjük tegyenek bejelentést a Szolnoki Rendőrkapitányságra az 56/501-600/18-94-es mellékre, a már ismert és ingyenesen hívható számainkra, vagy értesítsék bármely rendőri szervet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!