Kék hírek

2010.11.04. 11:24

Megkéselte, majd kirabolta az autót?!

Tiszajenőn számos bűncselekmény történt az elmúlt napokban. Többek között egy furcsa lopási eset, ahol kifosztottak egy autót.

Szoljon.hu

— Tiszajenő belterületén parkolt egy Citroen, amelynek egyik abroncsát valaki egy késsel kivágta — mondta el a Szoljon.hu-nak Pásztorné Kovács Ágnes, a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. 

— Az elkövetőnek bejött a számítása, hiszen a rongálással elterelte az időközben visszatérő tulajdonos figyelmét. Amíg a gazda az autó kerekét vizsgálta, a tolvaj kilopta az utastérből annak táskáját és elmenekült a helyszínről A táskában lévő fontos íratok megkerültek, ezeket a tettes a Tisza-gát mellett eldobálta. A pénz azonban eltűnt. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Ugyanezen a napon Egy tiszajenői autószerelő műhelybe is betörtek, ahonnan szerszámokat loptak el. Ennek összértéke 250 000 forint.

Ugyancsak érdekel betöréses lopás történt a településen. Az egyik helyi élelmiszerdiszkont üvegét betörve jutottak be az üzlethelyiségbe. Hogy valójában miért mentek el nem tudni,  minden esetre magukkal vittek 30 darab tisztasági betétet, amiket a bolt udvarán megtalált a rendőrség.

Szoljon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!