Kék hírek

2011.12.16. 12:23

Boltokban razziáznak a zsaruk

A korábbi évekhez hasonlóan a karácsonyi ünnepek előtt idén is fokozottan ellenőrzik a Jászberényi Rendőrkapitányság rendőrei az illetékességi területén lévő bevásárlóközpontokat, boltokat, piacokat, valamint azok környékét.

B. Cs.

Ilyenkor sajnos meg szokott emelkedni a vagyon elleni bűncselekmények, tulajdon elleni szabálysértések száma. A bűncselekmények megelőzése érdekében a rendőrség kéri a lakosságot, hogy fordítsanak kiemelt figyelmet a vagyonbiztonságra — hívta fel a figyelmet Fazekas Füzesi Nóra a berényi kapitányság sajtóreferense.

Sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat, ha mielőtt bemennénk egy üzletbe vásárolni, gépkocsinkat rendesen bezárnánk, illetve annak utasterében értékeket nem hagynánk. — Vásárlás, ügyintézés közben figyeljenek a zsebtolvajokra, pénztárcájukat mindig biztonságos helyen őrizzék. Lehetőség szerint csak annyi készpénzt vigyenek magukkal, amennyire szükségük lehet. Értékeiket, irataikat a belső zsebeikben tartsák, kézi táskájukra, csomagjaikra vigyázzanak, véletlenül se hagyják azokat őrizetlenül — mondta a rendőr főhadnagy.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!