Kék hírek

2011.12.02. 17:57

Drámai képek: minden megolvadt a szobában tomboló tűzben - videó

A Görbe úton lévő kb. 30 négyzetméteres épület egyik szobája teljesen kiégett, berendezési tárgyak szinte teljesen elégtek, vagy használhatatlanná váltak.

Szoljon.hu

Fotó:

Kigyulladt Szolnokon egy hétvégi ház pénteken délután - értesült a Szoljon.hu Erdélyi Tibortól, Szolnok Tűzoltóság sajtóügyeletesétől. A Malomszögben lévő Görbe úton álló kb. 30 négyzetméteres épület egyik szobája 15 óra után kapott lángra.
A szolnoki tűzoltók két gépjárműfecskendővel és egy vízszállító járművel vonultak ki a helyszínre.

Az épületben az egységek kiérkezésekor egy lakószoba égett nagy lánggal, amit két vízsugárral, légzőkészülékekben 10 perc alatt eloltottak. A tűz oltása közben egy 11.5 kg-os PB gázpalackot még időben kihoztak az épületből.
A szobában lévő berendezési tárgyak szinte teljesen elégtek, vagy használhatatlanná váltak. A tűz keletkezésének idején senki nem tartózkodott az épületben, személyi sérülés nem történt.
[caption id="" align="alignleft" width="350"] A megolvadt hősugárzó Fotó: Erdélyi Tibor
[/caption]
A tűz keletkezésének okát még vizsgálják, de az első helyszíni vizsgálatok szerint feltehetően egy elektromos fűtőberendezés is okozhatta.
A keletkezett kár értékét még vizsgálják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!