Kék hírek

2011.12.05. 14:27

Elfogás közben lett keresztapa a rendőrből

Vasárnap dél körül érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy a szolnoki állomásra tartó Intercity vonatot kővel dobták meg ismeretlenek.

Szoljon.hu

A mozdonyvezető látta az elkövetőket, az általa adott személyleírás alapján indultak azonnal felkutatni a tetteseket a vasúti rendőrőrs járőrei - értesült a Szoljon.hu Szabó Zita rendőr őrnagytól, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől. A Thököly úti felüljárónál lévő vasúti átjárónál meg is látták őket. Miközben épp utánuk eredtek, egy hölgybe „botlottak”, akire épp ott, az utcán jöttek rá a szülési fájdalmak.

Ekkor a járőrpáros kettévált. Míg egyikük a hölggyel maradt és mentőt hívott segítségül, addig társa az elkövetők után iramodott, közben értesítette társait, így sikerült elfogni a tizenéves fiúkat.
Kiderült, hogy három gyermekkorú fiú dobálta meg kővel a vonatot, akik ezzel a tettükkel közlekedés biztonsága elleni bűncselekményt követtek el.

Az bonyolult helyzetben is helyt álló rendőrökről még többet tudhat meg az Új Néplapból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!