Kék hírek

2011.12.19. 11:47

Erőszak, a nő szó nélkül engedelmeskedett

Rablás, súlyos testi sértés a hétvége mérlege, amelyek mindegyike egy-egy szolnoki szórakozóhelyhez köthető.

Szoljon.hu

— Saját otthonában csaptak le a rablóra a rendőrök vasárnap — mondta el a Szoljon.hu-nak Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. — Rablás miatt indított nyomozást a rendőrség egy tószegi férfi ellen, aki vasárnap délután jelent meg egy szolnoki sörözőben, ahol több órán át alkoholt fogyasztott, majd pár óra múlva egyre agresszívabban kezdett el viselkedni a felszolgálónővel.

A szóbeli inzultálás után, megragadta, rángatni kezdte, majd a bevételt követelte a megrémült nőtől. Miután az engedett, és átadta neki az aznap összegyűlt pénzt a rabló elmenekült a helyszínről. A rendőrség forrónyomos üldözés során nem sokkal később saját otthonában elfogták a 41 éves férfit, akit őrizetbe vettek. Az elfogásban sokat segített, hogy a szórakozóhelyen kamerarendszer üzemelt, így a rablás minden mozzanatát rögzítették a felvételen. Hogy milyen indok állt az események hátterében, egyelőre még nem tudni.

— A hétvége bővelkedett a garázda jellegű eseményekben — folytatta a szóvivő. —Sokan vezették le agressziójukat, bánatukat másokon. Többeknek az alkohol adott erőt, de voltak olyanok, akik a probléma megoldásra nem civilizált módot választottak.

Ezek miatt az okok miatt törhetett ki tömegverekedés egy másik szolnoki szórakozóhelyen, szombat éjjel. Itt három tószegi fiatalember kötött bele, három szolnoki férfiba, melynek eredményeként ökölharc alakult ki a két társaság között. Végül a rendőrség vetet véget az eseményeknek, melynek során egy súlyos és két könnyű sérült lett. Az elkövetők ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt indított nyomozást a rendőrség.

Szoljon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!