Kék hírek

2011.12.28. 07:23

Felakasztotta magát a rendőrségi fogdában egy 15 éves fiú

Egy rendőr mentette meg annak a tizenöt éves fiúnak az életét, akit az elmúlt héten fogott el a rendőrség, miután összevert egy kisgyermeket.

Szoljon.hu

Desperate

Fotó: Getty Images/Hemera

 A napokban öngyilkosságot kísérelt meg elkövetni, miután az ágyneműjéből kötelet készített és megpróbálta azzal felakasztani magát a fogdában. Az őr azonban észrevette, és még időben levágta a kötélen lógó, de már eszméletlen testet, majd a mentők kiérkezéséig mesterségesen lélegeztette. Jelenleg kórházban ápolják, pontos állapotáról nincs információnk.

A fiatalt egyébként a múlt héten vették őrizetbe, miután hosszabb időn keresztül rendszeresen bántalmazta másfél éves unokatestvérét. Az esetről orvosok értesítették a hatóságot, miután súlyos sérülésekkel szállították a sérült kisgyermeket a kórházba. A rendőrök még aznap elfogták a gyanúsítottat a rokonai lakásán, ahol egy ágyneműtartóban próbált meg elrejtőzni. A gyanúsított a kihallgatása során beismerte a tettét, ezért kezdeményezték előzetes letartóztatását. A fiatalt egyébként már hosszabb ideje körözte a rendőrség, mivel megszökött az intézetből, ahová a családjából való kiemelés után került. A már említett rokonainál próbált meg elrejtőzni a hatóság elől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!