Kék hírek

2011.12.06. 10:53

Félmilliót kereshet, ha tudja, kik tették ezeket a szörnyűségeket

500 000 forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség a fegyverneki - örményesi rablássorozat elkövetőire. Az álarcos tettesek idős emberekhez hatoltak be és bántalmazták őket.

Szoljon.hu

Ismeretlen tettesek jutottak be Ú. Istvánné Fegyvernek, Felszabadulás úti lakásába 2011. február 13-án, a hajnali órákban. A sértettet bántalmazták és értékei átadására kényszerítették.

Ugyanabban az utcában 2011. április 3-án J. János házában jelentek meg ismeretlen tettesek, akik a sértett bántalmazását követően értékei átadására kényszerítették.
Cikkünk:
Ütés a fejre, egy kés a hasba: „Csak az anyám ne bántsák”

2011. május 15-én az esti órákban E. Zsigmond és neje örményesi lakóházába hatoltak be ismeretlenek, ott a sértetteket bántalmazták és értékeik átadására kényszerítették.

2011. június 14-én ismét egy Fegyvernek, Felszabadulás úti házat vettek célba. Akkor S. Mihályhoz mentek be, akit ugyancsak bántalmaztak és értékei átadására kényszerítették.

Az elkövetők arcukat minden esetben eltakarták.

A Rendőrség az ismeretlen tettesek elfogását eredményező információ szolgáltatójának 500 000 Ft nyomravezetői díjat tűzött ki. Kérik azok jelentkezését, akik a bűncselekmények elkövetésével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Az üggyel kapcsolatban beérkező bejelentéseket a Rendőrség bizalmasan kezeli. A nyomravezetői díj visszavonásának jogát a Rendőrség fenntartja.

A bejelentéseket munkaidőben a 06-56- 501- 600 / 1617 melléken, munkaidőn túl pedig a 107, vagy a 112-es telefonyszámokon várják.

Továbbra is érvényben van a szolnoki Baunok házaspár eltűnése ügyében kitűzött nyomravezetői díj is:
Kétmilliót érhet, ha látta ezt a két férfit!

A négy esetből három a fegyverneki Felszabadulás úton történt.

Nagyobb térképre váltás

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!