Kék hírek

2011.12.21. 15:52

Kalapáccsal mért halálos ütést az alvó feleségére

Múlt héten péntek hajnalban egy kemenesmagasi férfi a hálószobában kalapáccsal ütötte agyon alvó feleségét, majd a holttestet a garázsban álló Suzuki csomagtartójába rejtette. A család kislánya a szomszéd szobában aludt.

Vassnépe.hu

Pénteken hajnali egy órakor a harminchat éves kemenesmagasi B.SZ. a Kossuth Lajos utcai családi házukban kalapáccsal halálos csapást mért az alvó feleségére.

Tíz órakor ment ki a garázsba a szerszámért, sokan vívódott, majd hajnali egykor elkövette a brutális gyilkosságot. A férfi háromszor sújtott le a nő halántékára. Ezután az ágyneműt és a nő ruháját a kandallóban elégette, az asszonyt pedig tiszta ruhába öltöztette.

Azt tervezte, hogy harmincéves felesége nagyszüleinek lakatlan házában hajnalban elássa a holttestet. Mivel ekkor már volt mozgolódás az utcában, így estére halasztotta a tervét. 

Ezután a halott asszonyt betette a garázsban álló Suzuki csomagtartójába. Reggel a nőt munkatársai már keresték, B.SZ. nekik az mondta, hogy egy idegen férfival elment otthonról.

A cikk folytatásához kattintson a linkre!

Vassnépe.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!