Kék hírek

2011.12.02. 12:10

Őrjöngés a főúton: levillogós ámokfutó okozott balesetet

Levillogta a másik autóst, majd amikor az elengedte, bevágott elé és fékezett. A vétlen autós járműve a tetején átfordulva, az árokban kötött ki.

Szoljon.hu

Aggressive driver concept, young man driving aggressively

Közúti veszélyeztetés bűntette miatt indított nyomozást a Szolnoki Rendőrkapitányság. November 30-án egy utánfutós személygépkocsi vezetője közlekedett a 4. számú főúton Budapest felől Debrecen irányába. A 106. km-szelvénynél utolérte az előtte közlekedő személygépkocsit, akinek vezetőjét folyamatos fényszóró-felvillantással próbálta arra ösztökélni, hogy elengedje.

Az elöl haladó jármű vezetője, amikor lehetősége nyílt, kitért a külső forgalmi sávba. Ekkor az utánfutós gépjármű elé vágott és hirtelen fékezett. A vétlen vezető szintén fékezett és jobbra kormányzott, hogy az ütközést elkerülje, de ekkor a járműve megcsúszott, és a jobb oldali útárokba rohant, ahol kidöntött egy jelzőtáblát és a tetején egyet átfordulva állt meg. Szerencsére a vétlen gépkocsi vezetője sérülés nélkül megúszta a balesetet. Az okozó román gépkocsivezető megállás nélkül elhagyta a helyszínt.

A rendőrök Kisújszálláson vonták ellenőrzés alá a keresett járművet és vezetőjét, akit bűncselekmény elkövetése miatt előállítottak a rendőrségre, és őrizetbe vettek — közölte lapunkkal Pásztorné Kovács Ágnes rendőr százados, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Jászfényszarunál is akadt egy agresszív sofőr:
Cserbenhagyás: a teherautós lelökte az útról, majd otthagyta őket

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!