Kék hírek

2011.12.03. 09:47

Váratlan fejlemény: Ki lehet a titokzatos harmadik férfi?

Újabb fejlemény van a Baunok házaspár eltűnési ügyében. A két eddig is körözött férfi mellett egy harmadik személy is gyanúba került.

Szoljon.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vett egy férfit a 2011. november 17-én eltűnt szolnoki Baunok házaspár ügyében — mondta el a Szoljon.hu-nak Pásztroné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Arra a kérdésre, hogy ki ez az ismeretlen, a szóvivő annyit mondott, a nyomozás érdekeire való tekintettel egyelőre nem kívánják nyilvánosságra hozni. Azonban hozzátette a Herczku Szabolcs és Mészáros Tibor ellen kiadott Európai elfogatóparancs továbbra is életben van.

A rendőrség továbbra is kéri, hogy aki az eltűnt házaspár eltűnésével kapcsolatban illetve hollétükre vonatkozóan, továbbá a körözött férfiak tartózkodási helyével kapcsolatosan érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a bármelyik rendőri szervnél, rendőrnél, vagy a rendőrség ingyenesen hívható 107-es, 112-es segélyhívószámok bármelyikén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!