Kék hírek

2013.01.28. 11:00

Balesetsorozatot okozott a hóesés

Címkék#balesetek

Vasárnap délutántól nyolcszor vonultak a tűzoltók műszaki mentéshez. Többnyire árokba borult, vagy útpadkáról lecsúszott járművekhez kértek segítséget a bajbajutottak.

Szoljon.hu

– Vasárnap délután három óra előtt Egyeken borult fel egy kocsi, tiszafüredi tűzoltók állították vissza a kerekeire, egy sérültet kellett ellátni – foglalta össze S. Tóth Anikó, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.
– Este kilenc óra után Tiszaugon futott útpadkára egy autó, nem sokkal később a 44-es úton Tiszakürtön egy teherautó csúszott árokba. Jásztelken egy kocsit kellett kihúzniuk a jászberényi tűzoltóknak az árokból, reggel fél nyolckor Mezőtúrnál, a 46-os úton ugyancsak árokból kellett kivontatni egy kocsit.

Ugyanekkor Jászárokszállás és Jászberény között is belefordult egy autó az árokba, háromnegyed nyolckor pedig Berekfürdőnél a 3401-es úton is árokba borult autónál kellett segédkezniük a karcagi tűzoltóknak.
Hétfőn délelőtt egy lerobbant, külföldi rendszámú autóbusz okozott forgalmi akadályt a 4-esen Törökszentmiklós és Szajol között. Az autóbuszt végül autómentő vontatta le az útról, az abban utazó 18 embernek nem lett baja.
 
A megyében a havazás nagyobb gondot nem okozott, minden út járható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!