Kék hírek

2013.01.17. 14:36

Egy csokor virággal állítottak be a rendőrök a hölgyhöz

Egy csokor virággal és egy emlékplakettel kívántak jobbulást a rendőrök a rablás során megsérült asszonynak.

Szoljon.hu

Egy férfi lépett be január 14-én reggel a fegyverneki kis kocsmába, és kezében egy kést tartva a pultos nőtől a bevételt követelte. Az asszony nem akart eleget tenni a követelésnek, így dulakodni kezdett a rablóval, melynek során a kezén könnyebb sérülést szenvedett. Az elkövető ezt kihasználva a kasszából kiemelte a benne lévő pár ezer forintnyi készpénzt, majd menekülőre fogta.

A sértett az adott helyzetben a legjobbnak tűnő döntést hozva, nem tétovázott, hanem miközben értesítette a rendőrséget a rabló nyomába eredt. A járőrök perceken belül a helyszínre vonultak és a közelben elfogták az elkövetőt. A 42 éves fegyverneki férfit őrizetbe vette a rendőrség, akit január 16-án a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett. A sértett jó helyzetfelismerésének, illetve gyors és tudatos reagálásának köszönhetően a rendőrök szinte azonnal elfogtak egy súlyos bűncselekményt elkövető személyt.
  
Mind ezt megköszönve és jobbulást kívánva a rablás során megsérült hölgynek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője Farkas József r. ezredes illetve a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság vezetője Dr. Tóth Péter r. alezredes egy csokor virágot és egy emlékplakettet adott át január 17-én, a Fegyverneki Őrs épületében. A megyei rendőrfőkapitány továbbá egy oklevéllel köszönte meg Papp Lajos r. főtörzsőrmester és Szabó György r. őrmester gyors és eredményes intézkedését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!