Kék hírek

2013.01.12. 09:00

Fát loptak egy korábban leégett lakóházból

Tolvajt ért tetten a kenderesi körzeti megbízott szolgálata során egy ház udvarán.

Szoljon.hu

Betörésről tett bejelentést egy jászapáti lakos szerdán. Ismeretlen személy az éjszakai órákban lakóháza melléképületének padlására jutott fel, majd onnan több tucat videó kazettával távozott. A rendőrök a beszerzett adatok alapján még aznap az elkövetők nyomára bukkantak, akiket előállítottak a rendőrségre. A 19 és 20 éves helyi fiatalembereket gyanúsítottként hallgatták ki, az eltulajdonított videó kazettákat pedig lefoglalta a rendőrség, tudtuk meg Pásztorné Kovács Ágnestől.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője egy másik esetről is beszámolt. A kenderesi körzeti megbízott szerdán szolgálata során egy tolvajt észlelt egy lakóház udvarán. A 16 éves fiú elszenesedett fákat szedett össze a már régebben kiégett lakóházból. Az eljárás során fény derült arra is, hogy nem csak ő járt aznap a háznál. Korábban egy kunhegyesi férfi fiatalkorú társával – akit eltűnés miatt körözött a rendőrség – együtt szétbontották a ház fából készült előterét, majd a faanyagot eltulajdonították. Őket is elfogták a rendőrök, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!