Kék hírek

2013.01.03. 12:20

Késsel vágta meg áldozata nyakát

Emberölés kísérlete miatt indult eljárás a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán egy fiatalkorú elkövetővel szemben, aki Mezőtúron egy késsel vágta meg áldozata nyakát 2013. január 2-án.

Szoljon.hu

Az idős férfi súlyos életveszélyes sérüléseket szenvedett.
A sértett felesége tett bejelentést a Mezőtúri Rendőrkapitányságra 2013. január 2-án, hogy férjét saját házuknál egy ismeretlen férfi a nyakánál megvágta, majd elmenekült a helyszínről.

A rendőrök perceken belül kiértek a helyszínre és azonnal megkezdték a munkát, melynek eredményeként pár órán belül elfogták az elkövetőt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 16 éves szolnoki férfi 2013. január 2-án megjelent a 78 éves sértett házánál, akivel üzletet akart kötni, azonban amikor nem tudtak megegyezni, a fiatal késsel támadt áldozatára, majd elfutott a helyszínről. A sértettet nyakán vágott sérüléssel, súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A rendőrök a gyanúsítottat emberölés kísérlete miatt őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság


További részletek az Új Néplap pénteki számában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!