Kék hírek

2013.01.15. 10:46

Rendőri segítséggel kerültek biztonságba

Karcagon a rendőrök vettek észre szombaton hajnalban egy, az árokparton kerékpárja mellett ülő, vérző fejű férfit.

Szoljon.hu

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az eddigi adatok alapján a 25 éves férfi kerékpárját tolva közlekedett Karcag belterületén, majd elesett és megütötte magát. A férfihoz azonnal mentőt hívtak, akik kórházba szállították. Szerencsére idejében érkezett a segítség, hiszen ebben a hidegben gyorsan ki is hűlhetett volna a jeges földön ülve.

Törökszentmiklóson egy hölgy tett bejelentést a rendőrségre szombaton délelőtt, hogy a Kossuth téri parkban egy férfi fekszik a földön. A kiérkező rendőrök egy 52 éves kengyeli férfit találtak ott, akiről kiderült, hogy betegségéből kifolyólag lett rosszul. Azonnal mentőt hívtak hozzá, akik kórházba szállították.

Egy szolnoki férfi ugyancsak szombaton tett bejelentést arról, hogy a Tószegi úti buszmegállónál fekszik egy férfi, aki nem tud felállni. A rendőrök ott találtak egy 59 éves vérző homlokú férfit, aki eddigi adatok alapján ittasságából adódóan esett el. Az időközben kiérkező mentők megkezdték a férfi ellátását, majd kórházba szállították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!