Kék hírek

2013.08.08. 16:58

Csúnyán helybenhagyta volt barátnőjét, és még ki is rabolta

Egy fiatal nőt támadott meg volt élettársa csütörtök délelőtt Jászkisér egyik utcájában – informálta a Szoljon.hu-t egy helybéli férfi.

Szoljon.hu

Állítása szerint a huszonéves támadó előbb vitatkozott a nővel, majd bántalmazta és a nála lévő családi pótlék összegét magához vette és elmenekült a helyszínről. A rendőrség megerősítette olvasónk információit.

–A Jászberényi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. László jászkiséri lakos ellen – mondta el megkeresésünkre Pásztorné Kovács Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. – A 21 éves férfi csütörtökön tizenegy óra körüli időben Jászkisér egyik utcáján szóváltást követően bántalmazott egy nőt, majd a sértett földre esett készpénzét magához véve, azzal ismeretlen helyre távozott. A helyi rendőrök a Készenléti Rendőrség megerősítő erőivel együtt két órán belül elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetőjét. A rablót őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Az elmúlt hetekben több sikeres akciót is végrehajtottak a készenlétis egységek, amelyek során több esetben rövid időn belül elfogták a tetteseket, valamint több körözött bűnöző is fennakadt az ellenőrzések során.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!