Kék hírek

2013.08.03. 09:40

Hajnali lopások: rendőrkézre kerültek a biciklitolvajok

Az egyik tolvajt a rendőrök Kunmadarason fogták el. Épp az ellopott bringával kerékpározott.

Szoljon.hu

A Karcagi Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás V. Gábor 22 éves kunmadarasi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján Berekfürdőn szombaton hajnali 2 óra körüli időben vette észre a sértett, hogy ellopták a kerékpártárlóban lezárva hagyott kétkerekűjét.

A bejelentést követően a rendőrök egy órán belül Kunmadarason fogták el az elkövetőt, aki épp az ellopott bringával kerékpározott, és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A kerékpárt lefoglalták és visszaadták jogos tulajdonosának.

Egy tiszaszőlősi családi ház udvaráról pénteken virradóra lopta el a tolvaj az épület falához támasztott kerékpárt. A rendőrök gyorsan az elkövető nyomára bukkantak és még a bejelentés napján elfogták és előállították a lopás vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. György 21 éves tiszaburai lakost a Tiszafüredi Rendőrkapitányságra - tájékoztatta a Szoljon.hu-t Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!