Kék hírek

2013.08.29. 18:35

Halálra szúrkálta volt párját, majd magával is végzett

Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérletével vádloják a most 51 éves R. Rudolf. A férfi büntetőpere a Szolnoki Törvényszéken zajlik.

Szoljon.hu

Stab Criminal

Fotó: Getty Images/iStockphoto

A vádirat szerint R. Rudolf 13 éven keresztül élt élettársi kapcsolatban kedvesével Jászfényszarun, akitől két gyermeke is született. A vádlott italozó életmódja miatt párját gyakorta bántalmazta, ezért kapcsolatuk egy idő után megromlott. Szakításukat követően a férfi napi rendszerességgel próbálta magát visszakönyörögni párjához, ám miután a sűrű rimánkodás sem vezetett eredményre, úgy döntött, hogy megöli. Kegyetlen szándékát egy újabb italozás alkalmával az egyik ismerősének, sőt még a gyermekeinek is elmondta.

Majd elhatározását tett követte: 2012. május 4-én volt párja házának kapujában késével nyakon, hason, mellkason és karjain, legalább 14-szer megszúrta őt, majd a temetőbe szaladt. Ott a bűncselekmény során használt késével magával is végezni akart. Mindketten 8 napon túl gyógyuló életveszélyes sérüléseket szenvedtek. Az első tárgyalási napon, az iratismertetést követően 9 tanút és egy orvosszakértőt hallgattak meg. Az október 9-re elnapolt tárgyalásra további tanúkat és egy elmeorvos-szakértőt idéztek be.

bűntettének kísérletével vádloják a most 51 éves R. Rudolf. A férfi

büntetőpere a Szolnoki Törvényszéken zajlik. Szoljon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!