Kék hírek

2013.12.10. 11:37

Brutális éjszaka: késelt és gyújtogatott az őrjöngő

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított emberölés kísérlet bűntett és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Gyula törökszentmiklósi lakos ellen.

Szoljon.hu

– A rendelkezésre álló adatok szerint a 46 éves férfi 2013. december 9-én 18 óra 30 perc körüli időben törökszentmiklósi otthonában tüzet okozott, majd átment rokonaihoz, ahol késsel megszúrta és több helyen megsebesítette volt feleségét – mondta el a Szoljon.hu-nak Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A férfi ezt követően egy másik szintén törökszentmiklósi ingatlanba is bement, ahol az ott tartózkodó egyik rokonát is megkísérelte megszúrni, majd miután a ház egyik szobájában tüzet gyújtott, távozott a helyszínről.

 A bejelentést követően a rendőrök a város  egyik utcáján  perceken belül elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Gyulát, akit előállítottak a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették. A tűzesetek során személyi sérülés nem történt.

A rendőrség kezdeményezi az őrizetbe vett gyanúsított előzetes letartóztatását, és szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmények illetve a tűzesetek körülményeit.

Az ügy további részleteiről az Új Néplap szerdai számában olvashat!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!