Kék hírek

2013.12.16. 16:20

Dühből gyilkolt, szíven szúrta áldozatát a parkban

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást egy szolnoki hajléktalannal szemben.

Szoljon.hu

Close up of a brown gavel

Fotó: Getty Images/Wavebreak Media

A rendelkezésre álló adatok szerint az ötvenkilenc éves férfi még egy júliusi nap estéjén Szolnok egyik belterületi parkjában – előzetes szóváltást követően – egy alkalommal mellkason szúrt egy másik otthontalant. A harmincöt éves férfi a helyszínen életét vesztette. A rendőrök még a parkban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható szolnoki férfit.

Az elfogott férfi ruházatából előkerült az a bicska, melyről később a szakértő megállapította, hogy azzal követték el a bűncselekményt. A nyomozók a beszerzett adatok és információk alapján emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a hajléktalan férfit. Őrizetbe vették, majd a bíróság másnap előzetes letartóztatásba helyezte. A megyei rendőr-főkapitányság most fejezte be az eljárást, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a megyei főügyészség részére.

Az esetről szóló első beszámolót itt olvashatja!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!