Kék hírek

2013.12.09. 20:53

Eldurvult a vita, lángba borult két ház a balhé után

Egyelőre nem tisztázott, mi okozta a lakóháztüzeket Törökszentmiklóson, aminek következtében két családnak ideiglenesen el kellett hagyniuk otthonaikat.

Szoljon.hu

- A törökszentmiklósi és szolnoki hivatásos tűzoltóknak sikerült megfékezniük a lángokat – mondta el a Szoljon.hu kérdésére S.Tóth Anikó, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivője.

A miklósi Magyar utcában hamar eloltották a felcsapó lángokat, a Zenész utcában hosszabb ideig tartott a tűzoltás, amelyet a hivatásos lánglovagok kiérkezése előtt már a háziak is megkezdtek.
Mindkét esetben a tűzfészek a családi házak egy-egy szobájában volt, a tűz keletkezésének oka egyelőre nem tisztázott, ezt a későbbi tűzvizsgálat fogja megállapítani. A házakat ideiglenesen el kellett hagyniuk az ottlakóknak, azonban az épületek nem váltak lakhatatlanná. Sérültje nincs az esetnek.

Helyszíni beszámolók szerint egy férfi családi vitába keveredett, amely után dühében felgyújtotta a két lakóépületet.
A rendőrség a helyszínen van, azonban a fenti információkat sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták. Az ügyről későbbre ígértek tájékoztatást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!