Kék hírek

2013.12.30. 13:13

Gyermekkorút bántalmaztak

A Jászberényi Rendőrkapitányság vádemelést javasolt a fiatalkorú fiúk ellen.

Szoljon.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytatott garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két fiatalkorú fiú ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 15 éves fiatalok 2013. április 17-én 13 óra 50 perc körüli időben Jászberény belterületén előzetes szóváltást követően több alkalommal megütöttek egy gyermekkorú fiút, aki a bántalmazások következtében könnyebb sérüléseket szenvedett.

A nyomozók az ügyben beszerzett bizonyítékok alapján azonosították, majd gyanúsítottként kihallgatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorú jászjákóhalmai és jászberényi lakosokat.

A Jászberényi Rendőrkapitányság a nyomozást december 19-én befejezte és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte a Szolnok Járási Ügyészség részére – tájékoztatta hírportálunkat dr. Botkáné Belinszky Nóra rendőrségi sajtóreferens.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!