Kék hírek

2013.12.21. 15:31

Pénztárcát lopott a 67 éves asszony a boltban

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Sz. Attiláné karcagi lakos ellen.

SZOLJON

A rendelkezésre álló adatok szerint a 67 éves asszony pénteken kora délután egy karcagi üzletben az egyik vásárló őrizetlenül hagyott táskájából elemelt egy pénztárcát, majd távozott a boltból.

A rendőrök azonosították és felkutatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható asszonyt, és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.
 
A Tiszafüredi Rendőrkapitányság lopás szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást J. Zoltán tiszafüredi lakos ellen is.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 19 éves fiatal Tiszafüreden pénteken délután 6 óra körüli időben lopta el a sértett lezáratlanul hagyott kerékpárját a könyvtár udvaráról. A járőrök egy órán belül elfogták a jogsértőt, aki épp a lopott bringával közlekedett a településen. A rendőrök a fiatalembert előállították a Tiszafüredi Rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették - tájékoztatta a Szoljon.hu-t Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Hozzátette: a megye rendőrei az elmúlt 24 órában hét személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!